Corona update

De overheid heeft tijdens de persconferentie op 23 maart 2020 nieuwe maatregelen getroffen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan en de kwetsbare groep te beschermen. Hierbij werd ook de fysiotherapie specifiek benoemd.

Waar mogelijk stellen we de behandeling uit tot na 6 april 2020. In de tussentijd proberen wij u zo goed mogelijk te blijven ondersteunen in deze nare periode door middel van beeldbellen of telefonische begeleiding. 

Wanneer is nog fysieke behandeling mogelijk?

Vanuit de beroepsgroep is een stappenplan gecommuniceerd wat aangeeft dat we u alleen fysiek mogen behandelen als er sprake is permanente achteruit van klachten wanneer de fysiotherapie zou stoppen. Wanneer dit het geval is zullen wij, na overleg met en akkoord van de verwijzer, met persoonlijke beschermmiddelen werken. 

Toch klachten?

Als u zich aanmeld met een klacht zal een van onze fysiotherapeuten contact met u opnemen. We zullen dan bekijken of we u zo goed mogelijk op weg kunnen helpen middels videobellen. 

 

We hopen op deze manier zoveel mogelijk zorg door te laten gaan, maar op een andere manier dan u van ons gewend bent. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

 

We hopen op uw medewerking en begrip. 

 

Blijf fit en gezond!

Team fysiotherapie Veerkracht. 

 

Written by