Bernard Scholten

Functie’s van Bernard Scholten:

  • algemeen fysiotherapeut
  • oefentherapie
  • hydrotherapie

E-mailadres: bernard@fysiotherapieveerkracht.nl
Aanwezig op: woensdag middag, donderdag en vrijdag middag
BIG nummer:29919722404

Informatie over Bernard

Mijn naam is Bernard Scholten en mijn hele leven ben ik al gefascineerd door bewegen en heb ik een enorme passie voor sport en gezondheid.

Als kind was ik al niet goed in stilzitten en erg geïnteresseerd in wat ik allemaal met mijn lichaam kon doen. Ik vond het geweldig om mezelf uit te dagen en de grenzen van mijn kunnen te zoeken. Ik was geïnteresseerd in het “hoe” en “waarom” en verslond de boeken over “lichaam” en “sport” in de bibliotheek. IK heb ruim 30 jaar tennistraining gegeven. Later ook in combinatie met het geven van fysiotherapie. De laatste 5 jaar heb ik mij volledig gericht op het geven van fysiotherapie.

Beperkingen door aandoeningen, gevolgen van het ouder worden, beperkingen door blessures; ze belemmeren het dagelijks leven. Vaak zijn ze een reden waarom mensen minder gaan bewegen en sporten en dat is zonde want door het lichaam fit te houden en op de juiste manier te stimuleren voorkom je veel leed. Door mijn kennis over bewegen en voeding te delen, wil ik u laten ervaren wat u zelf kunt doen om de situatie te verbeteren. Hoe fijn is het om weer plezier te hebben in bewegen en u gezonder en fitter te voelen? Niet de focus op de beperking maar nieuwe mogelijkheden te ontdekken door, soms kleine, aanpassingen in uw levensstijl.

Saaie oefeningen doen, focus op de beperking, reproduren wat de fysio opdraagt, hopen dat het gauw beter gaat; het omgaan met een beperking is geen pretje. Maar  het kan met meer plezier. Ik geef uitleg over de oorzaak en gevolg, analiseer het probleem en zoek er de juiste oefeningen bij zodat u niet alleen weet wat u kan doen maar ook waarom het goed is. Wat ik wil bereiken; kennis delen en samen met u naar de mogelijkheden zoeken.

Bent u herstellende van een operatie, heeft u een aandoening of blessure die u belemmerd, bent u het vertrouwen in uw lichaam kwijt, wilt u graag leren om het maximale eruit te halen? Plan een kennismaking met mij.

Groeten Bernard Scholten