Jessie Vonk

 

Functie’s van Jessie Vonk:

e-mail adres: jessie@fysiotherapieveerkracht.nl
aanwezig op: maandag, woensdag en donderdag
Big nummer: 19914638904

Informatie over Jessie

Mijn naam is Jessie Vonk. Vanaf juni 2019 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Veerkracht. In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en vervolgens ben ik gaan werken in de particuliere praktijk.

Mijn interesses liggen bij patiënten met Chronische klachten. Ik behandel patiënten met Claudicatio Intermittens (etalage benen) en ik ben longfysiotherapeut. Daarbij moet u denken aan COPD, (Chronic Obstructive Pulmonary Disease), Chronische bronchitis, longemfyseem, longkanker en astma. Ik ben aangesloten bij het ClaudicatioNet en bij het Fysiotherapeutisch longnetwerk georganiseerd vanuit het Rijnstate ziekenhuis, daarnaast heb ik twee jaar de master opleiding Manuele Therapie gevolgd aan de Somt. Dus ook voor rug, heup, nek en schouder klachten kunt u bij of bij mijn collega Nicole Cleophas terecht.
In mijn behandeling staat uw hulpvraag centraal en zullen wij samen uw doelen proberen te behalen. 

Ik woon samen met mijn vriend en mijn twee zoontjes in Arnhem. Ik houd van paardrijden, hardlopen, bootcampen in de buitenlucht, wandelen door de uiterwaarde of in het bos, tuinieren en koken. Voor mijn ontspanning ben ik het liefst buiten en combineer dit graag met mijn gezin!

Hopelijk tot ziens in praktijk Fysiotherapie Veerkracht!