Contactgegevens 026 - 4433252 026 - 4423982 Online afspraak maken
Lettergrootte

Sporten voor ouderen

Voorkomen is beter dan genezen! In onze samenleving komt de nadruk steeds meer te liggen op een actieve levensstijl. Ook in de behandeling van hart- en vaatziekten, diabetes, reuma en COPD staat bewegen centraal. Onze praktijk biedt iedereen de mogelijkheid om op verantwoorde wijze te trainen en zo de kwaliteit van leven te verbeteren.

Voordat u start met fysiofitness zal er een intake plaatsvinden waarbij persoonlijke doelen opgesteld worden. We nemen een aantal conditie- en krachttesten af, die uw aanvangsniveau vaststellen. Aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk trainingsprogramma samen.

Onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut traint u minimaal een keer per week in een groep van 2-4 personen. In onze trainingszaal voert u uw persoonlijke oefenprogramma uit. 

 
 • IMG_1796-large.jpg
  Ons zwembad

  In ons zwembad kunt u niet alleen genieten van lekker warm water, maar kunt u ook deelnemen aan oefengroepen zodat u uw spieren en gewrichten lekker soepel kunt houden.

  Meer informatie »
 • Hydro_3806656-large.jpg
  Hydrotherapie bij reuma
  Momenteel zijn we bij Fysiotherapie Veerkracht bezig met de ontwikkeling van hydrotherapie groepen voor reumapatiënten. Meer informatie »