Contactgegevens 026 - 4433252 026 - 4423982 Online afspraak maken
Lettergrootte

Beweeggroepen

Fysiotherapie Veerkracht heeft een ruim aanbod aan beweeggroepen die zich bij uw klacht aansluiten, deze beweeggroepen zorgen er voor dat de juiste fysiotherapeut de juiste vorm van behandelingen kan toepassen op uw wensen. 

Beweeggroepen zijn bedoeld voor mensen met specifieke klachten die willen werken aan een betere conditie. De fysiotherapeut leert je in groepsverband om op een verantwoorde manier te bewegen en zo je gezondheid te verbeteren. De beweeggroepen bestaan uit 2-4 personen. De beweegprogramma’s zijn ook geschikt als preventiemiddel zodat je klachten die bepaalde aandoeningen met zich mee brengen kunt voorkomen.

Voorafgaand aan de trainingen wordt jouw persoonlijke oefenprogramma opgesteld aan de hand van een intakegesprek en een onderzoek door de fysiotherapeut. Je doelstellingen en de vooruitgang die je boekt worden regelmatig geëvalueerd.

Is uw interesse gewekt? 
Dan kunt u contact opnemen met een van onze enthousiaste medewerkers.

 • IMG_1796-large.jpg
  Ons zwembad

  In ons zwembad kunt u niet alleen genieten van lekker warm water, maar kunt u ook deelnemen aan oefengroepen zodat u uw spieren en gewrichten lekker soepel kunt houden.

  Meer informatie »
 • Hydro_3806656-large.jpg
  Hydrotherapie bij reuma
  Momenteel zijn we bij Fysiotherapie Veerkracht bezig met de ontwikkeling van hydrotherapie groepen voor reumapatiënten. Meer informatie »