Contactgegevens 026 - 4433252 026 - 4423982 Online afspraak maken
Lettergrootte

Tarieven en contracten

Fysiotherapie Veerkracht heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Hierdoor hanteren wij de tarieven, die door uw zorgverzekeraar gekozen zijn en worden de gegeven behandelingen rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd.

Fysiotherapie wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering voor patiënten ouder dan 18 jaar. Om toch in aanmerking te komen voor een vergoeding fysiotherapie moet u een aanvullende verzekering hebben afgesloten. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt, verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Controleer daarom altijd voor hoeveel behandelingen fysiotherapie u aanvullend verzekerd bent. Dit kunt u nalezen in uw polis of navragen bij uw zorgverzekeraar.

Bij een chronische machtiging voor fysiotherapie worden de eerste 20 behandelingen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wanneer uw aanvullende verzekering niet toereikend is, zult u zelf een bijdrage moeten betalen. Na 20 behandelingen zullen de behandelingen vergoed worden vanuit de basisverzekering. U heeft alleen recht op een vergoeding voor chronische fysiotherapie als uw aandoening staat op de chronische lijst, lijst Borst. 

Wanneer u niet verzekerd bent voor fysiotherapie hanteren wij de volgende tarieven:

Tarieven 2018;

Behandeling algemene fysiotherapie   

€31,-
Behandeling manuele therapie       

€46,-

Behandeling oedeemtherapie

€46,-

Behandeling geriatriefysiotherapie           

€46,-

Behandeling claudicatio intermittens         

€31,-

Screening en onderzoek bij DTF

€42,-

Onderzoek na verwijzing   

 

€33,-

 

 Algemene fysiotherapie aan huis

€42,-

Oedeem fysiotherapie aan huis

€58,-

 eerste consult aan huis

€54,-

Alle rapporten          

€60,-

Zwemmen per keer   €4,75,-
Abonnement zwemmen 11 keer     

€47,50,-

Groepstherapie in het water

€9,-
Abonnement groepstherapie in het water 11 keer

€99,-
 • IMG_1796-large.jpg
  Ons zwembad

  In ons zwembad kunt u niet alleen genieten van lekker warm water, maar kunt u ook deelnemen aan oefengroepen zodat u uw spieren en gewrichten lekker soepel kunt houden.

  Meer informatie »
 • Hydro_3806656-large.jpg
  Hydrotherapie bij reuma
  Momenteel zijn we bij Fysiotherapie Veerkracht bezig met de ontwikkeling van hydrotherapie groepen voor reumapatiënten. Meer informatie »