Contactgegevens 026 - 4433252 026 - 4423982 Online afspraak maken
Lettergrootte

Klachtenregeling

Wij doen er alles aan om de behandeling zo goed en prettig mogelijk te laten verlopen. Wanneer u desondanks toch klachten heeft, waarderen wij het wanneer u ons op de hoogte stelt hiervan. Hierdoor geeft u ons de gelegenheid om de kwaliteit van de fysiotherapie voor u en andere cliënten te verbeteren. U kunt een afspraak maken met uw behandelaar om de klacht bespreekbaar te maken. Daarnaast zou u een klacht mondeling, schriftelijk of per e-mail kunnen indienen bij Corine Goossens of Iem Bakker. Wij gaan dan graag met u het gesprek aan en gaan er alles aan doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Mochten we er samen niet uitkomen dan kunt u ook een klacht indienen bij de klachtencommissie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Daarnaast is er in de praktijk een folder aanwezig over de klachtenregeling. 

 • IMG_1796-large.jpg
  Ons zwembad

  In ons zwembad kunt u niet alleen genieten van lekker warm water, maar kunt u ook deelnemen aan oefengroepen zodat u uw spieren en gewrichten lekker soepel kunt houden.

  Meer informatie »
 • Hydro_3806656-large.jpg
  Hydrotherapie bij reuma
  Momenteel zijn we bij Fysiotherapie Veerkracht bezig met de ontwikkeling van hydrotherapie groepen voor reumapatiënten. Meer informatie »