Contactgegevens 026 - 4433252 026 - 4423982 Online afspraak maken
Lettergrootte

DTF

U kunt sinds januari 2006 rechtstreeks, zonder verwijzing van de huisarts, een afspraak maken met uw fysiotherapeut. Dit heeft als voordeel dat u direct bij hem of haar terecht kunt. De fysiotherapeut zal uw huisarts wel blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. 

Als u besluit gebruik te maken van de directe toegankelijkheid fysiotherapie, voert de fysiotherapeut eerst een zogenaamde screening uit. Tijdens deze screening wordt vastgesteld of de fysiotherapeut iets voor u kan betekenen. Zo niet, dan kan de fysiotherapeut u doorsturen naar de huisarts.

Wanneer uit de screening blijkt dat u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, wordt er aansluitend op de screening een intake en fysiotherapeutisch onderzoek gedaan. De screening en het onderzoek tellen voor de verzekering beide als één behandeling. De fysiotherapeut stuurt een verslag van de screening aan uw huisarts. Als u daar bezwaar tegen heeft, kunt u dat aangeven bij het eerste contact
 • IMG_1796-large.jpg
  Ons zwembad

  In ons zwembad kunt u niet alleen genieten van lekker warm water, maar kunt u ook deelnemen aan oefengroepen zodat u uw spieren en gewrichten lekker soepel kunt houden.

  Meer informatie »
 • Hydro_3806656-large.jpg
  Hydrotherapie bij reuma
  Momenteel zijn we bij Fysiotherapie Veerkracht bezig met de ontwikkeling van hydrotherapie groepen voor reumapatiënten. Meer informatie »