Contactgegevens 026 - 4433252 026 - 4423982 Online afspraak maken
Lettergrootte

Nieuws

Lees hier al het nieuws over fysiotherapiepraktijk VeerkrachtIn de maand juni is het zwembad gesloten!
In juni gaan we het zwembad van fysiotherapie Veerkracht grondig verbouwen. Hier kunt u wellicht wat overlast van ondervinden. Onze excuses voor het ongemak.


Nieuwe  locatie voor Fysiotherapie Veerkracht:
vanaf 1 april heeft fysiotherapie Veerkracht een extra behandellocatie. We zullen op maandag en donderdag ook te vinden zijn bij Budo sport aan de Dunoweg in Presikhaaf. 
Hier hebben we de beschikking over een grote fitness zaal en een grote oefenruimte. We zijn bezig momenteel met het opzetten van een Stroke Fit voor mensen die pas een beroerte hebben doorgemaakt. 


Ons team krijgt versterking!!

Vanaf 15 maart 2018 komt Jurrien van der Giessen ons team versterken. Jurrien zal aanwezig zijn om de maandag en donderdag. 


Corine gaat lesgeven aan de opleiding tot oedeemfysiotherapeut. 
Per Corine is benaderd om les te komen geven bij de cursus oedeemtherapie van het NPI. Corine zal hier eind februari mee starten. Op deze manier zal onze praktijk ook op de hoogte blijven van alle nieuwe evidentie met betrekking tot de oedeemtherapie. Corine voltooid de cursus bekkenbodem disfunctie bij ouderen
Corine heeft de afgelopen maanden de cursus bekkenbodem disfunctie bij ouderen gevolgd bij het NPI. U kunt bij haar terecht voor uw problemen met betrekking tot deze bekkenbodem. Ze werkt hiervoor samen met een bekkenbodem fysiotherapeut. 


Nicole afgestudeerd als oedeemtherapeut
Per 28 februari is Nicole officieel afgestudeerd als oedeemtherapeut. 


Fysiotherapie Veerkracht verbouwt!
in augustus kunt u wellicht wat overlast ondervinden van onze verbouwing. Behandelkamer 2 wordt vergroot en de er komt een nieuw plafond in de oefenzaal. Onze excuses voor het ongemak.


Corine weer terug van haar zwangerschapsverlof
Corine zal vanaf 16 maart weer 4 volle dagen aan het werk gaan in de praktijk. Ze zal de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor u klaar staan. 


Hydrotherapie bij reumatische aandoeningen

Nieuw: Vanaf dinsdag 1 maart hebben wij een hydrotherapie oefengroep speciaal voor mensen met een reumatische aandoening. Deze oefengroep zal plaatsvinden op de dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Daarna kunt u gezellig na kletsen onder het genot van een lekker bakje koffie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc de Groen.Ons team versterkt
Vanaf 1 februari 2016 komt Bernadette van den Boom ons team versterken. Zij zal de secretariële en administratieve taken van ons overnemen. Op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ochtend van 9.00 - 13.00 zal Bernadette voor u klaar staan.

 


Nicole afgestudeerd als MSc in de manuele therapie

Hoera! Nicole is op 16 december 2015 geslaagd voor haar specialisatie Master of Science in de Manuele Therapie. Haar getuigschrift mag ze op 22 januari in ontvangst nemen.

 

Nieuwe loopband

Eind december 2015 is onze nieuwe loopband geleverd. We hebben nu de beschikking over 2 goede loopbanden.Airborne wandeltocht

Op 5 september 2015 hebben Nicole en Marc tezamen met patiënten en buurtbewoners van Fysiotherapie Veerkracht de airborne wandeltocht voltooid. Ondanks de bare weersomstandigheden hebben ze de 10 km wandeltocht weten te voltooien. Het was een mooie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Pensioenering dhr. Bakker. 
Dhr Bakker, zal per 1 juni, van zijn welverdiende pensioen gaan genieten. Het nieuwe maatschapslid, Nicole Cleophas, zal zijn patiënten overnemen en de behandeling van het oorsuizen zo goed mogelijk proberen voort te zetten. Om dit mogelijk te maken heeft Nicole de afgelopen maanden een training gekregen van dhr Bakker, om haar de behandeling eigen te maken.

Bij vragen kunt u haar altijd e-mailen op nicole@fysiotherapieveerkracht.nl, bellen naar de praktijk of haar in de wandelgangen benaderen.

 • IMG_1796-large.jpg
  Ons zwembad

  In ons zwembad kunt u niet alleen genieten van lekker warm water, maar kunt u ook deelnemen aan oefengroepen zodat u uw spieren en gewrichten lekker soepel kunt houden.

  Meer informatie »
 • Hydro_3806656-large.jpg
  Hydrotherapie bij reuma
  Momenteel zijn we bij Fysiotherapie Veerkracht bezig met de ontwikkeling van hydrotherapie groepen voor reumapatiënten. Meer informatie »